2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Bergen op Zoom

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Bergen op Zoom

Afvoer ontstoppen Bergen op Zoom? Heeft u last van een verstopte afvoer? Riool Ontstoppen Bergen op Zoom helpt u graag! Om een een verstopping op te lossen zijn er verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar. Maar wat werkt nou wel en wat juist niet?

Dat leggen wij u graag uit op deze pagina. Onze loodgieters hebben hebben een aantal manieren beschreven hoe u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Lukt het u niet? Neem dan contact op met een professionele riool- en afvoerspecialist.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel dan gerust voor een afspraak naar 0164 202 643. Afvoer Ontstoppen Bergen op Zoom staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom

Onze onstoppingsdient in Bergen op Zoom kan u helpen met elke verstopping. Heeft u last van een verstopte afvoer? Onze loodgieters helpen u graag met afvoer ontstoppen Bergen op Zoom.

Onze vakmannen beschikken over de kennis en ervaring om alle problemen in en rondom de afvoer te verhelpen. Wij hebben overal een passende oplossing voor.

Wij kunnen u, naast het ontstoppen, ook voorzien van een vrijblijvend advies dat ervoor zorgt dat uw riool en afvoer in optimale staat blijft.

Heeft u Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom nodig? Bel ons dan snel op via 0164 202 643

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Komt het water uit de afvoer omhoog? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een heftige verstopping. We raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een collega van Riool Ontstoppen Bergen op Zoom.

Is uw toilet overstroomt? Of wilt u uw afvoer laten ontstoppen om een overstroming te voorkomen? Neem direct contact op met de loodgieter van Afvoer Ontstoppen Bergen op Zoom via 0164 202 643. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Afvoerfilter schoonmaken

De afvoerfilter van de vaatwasser of wasmachine moet af en toe gecontroleerd en/of schoongemaakt worden om verstoppingen te voorkomen. Het komt regelmatig voor dat er een ophoping ontstaat in de filter van de afvoer.

Het schoonmaken van de filter is simpel. Eerst verwijdert u de filter. Vervolgens even schoonmaken in een warme sop. Even goed op laten drogen en dan kan de filter weer teruggeplaatst worden.

Heeft het schoonmaken van de filter niet geholpen? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Bergen op Zoom via 0164 202 643.

Sifon controleren

De oorzaak van de verstopping in de afvoer kan ook de sifon zijn. Dit is de zwanenhals onder de gootsteen die als stankafsluiter fungeert. Wij raden u daarom aan om de sifon eens in de zoveel tijd te controleren. 

Wanneer de verstopping zich bevindt in de sifon, dan is dit makkelijk op te lossen. Verwijder de sifon door deze los te draaien. Haal het vuil eruit en maak de sifon schoon. Nu gauw vastdraaien om te kijken of het probleem is opgelost..

Heb je de hulp nodig van een professionele loodgieter? Bel dan op 0164 202 643.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

U kunt uw afvoer ook proberen te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier met middelen die u wellicht al wel in huis heeft. Een voordeel hierbij is dat u geen schade aan kan richten aan uw verstopte afvoer.

Vul de bodem van een emmer of bak met wat zuiveringszout (baking soda). Voeg hier wat azijn aan toe en meng dit goed door elkaar. Vul de bak of emmer met heet water en gooi het mengsel vanaf zo hoog mogelijk leeg in de afvoer om druk te creëren. Hopelijk is het probleem nu opgelost. Soms helpt het om het een tijdje in te laten trekken. En anders kunt u altijd nog contact opnemen met één van onze loodgieters van Afvoer Ontstoppen Bergen op Zoom.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

De plopper is de meest bekende manier om een verstopping te verhelpen. In sommige gevallen is het gebruiken van een plopper al voldoende om de afvoerverstopping los te laten komen. Met een hardnekkige verstopping kan dit lastiger zijn.

De plopper zet u op de verstopte afvoer. Het is van belang dat de plopper goed aansluit en volledig over de afvoer heen zit. Vervolgens beweegt u plopper op en neer met een klein beetje kracht. Tijdens de opwaartse beweging creëert u zuiging en met de beweging naar beneden pomp je druk tegen de verstopping. Hierdoor komt hopelijk het vuil los.

Heeft de plopper niet geholpen? Bel dan voor een afspraak met Afvoer Ontstoppen Bergen op Zoom via 0164 202 643.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een effectief middel om de afvoer te ontstoppen. Het is alleen niet iets wat men zomaar even in huis hebt liggen. Het nadeel is ook dat het schade aan kan richten aan de afvoer.

Een ontstoppingsveer moet in de afvoer geduwd worden tot het moment dat de veer niet verder wil. Het kan zijn dat de veer langs een bocht geduwd moet worden. Dit is even spelen en draaien met de veer om het kopje langs de bocht te duwen. Wees hierbij niet te wild en lomp, anders ontstaat er schade aan de afvoer.

Wanneer u de verstopping bereikt denkt te hebben moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Zo kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand.

Lukt het u niet om zelf te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Het voorkomen van afvoerverstoppingen is beter dan het verhelpen van verstoppingen. Afvoer Ontstoppen Bergen op Zoom heeft voor u een aantal adviezen om verstoppingen te voorkomen en de staat van uw afvoer en riool zo lang mogelijk optimaal te houden.

Spoel geen olie, frituurvet, of etensresten door de gootsteen. Dit kan in verloop van tijd gaan ophopen tot een verstopping. Doet u dit wel? Dan is het aan te raden om uw afvoer eens in de zoveel tijd na te kijken.

Indien gewenst kunnen wij met een speciale camera de staat van uw afvoer beoordelen. Door de afvoer te reinigen wordt de kans op een verstopping geminimaliseerd en zijn de binnenwanden weer mooi schoon. Dit komt de levensduur van de afvoer ten goede.

Wilt u een verstopping voorkomen door de afvoer te laten reinigen? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Bergen op Zoom via 0164 202 643.

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer kan heel vervelend zijn. Dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. De loodgieters van Riool Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom helpen u graag en komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

De kosten afvoer ontstoppen zijn afhankelijk van verschillende factoren waaronder benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Wij stellen altijd een prijsopgave op voordat we aan de slag gaan. Wij gaan pas aan het werk zodra u akkoord bent. Riool Ontstoppen Bergen op Zoom staat voor eerlijkheid en transparantie.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0164 202 643.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Bergen op Zoom helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Bergen op Zoom? Riool Ontstoppen Bergen op Zoom staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Bergen op Zoom.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Bergen op Zoom? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Bergen op Zoom!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Bergen op Zoom

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Bergen op Zoom?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Bergen op Zoom via 0164 202 643. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0164 202 643

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Bergen op Zoom?

De prijzen van Riool Ontstoppen Bergen op Zoom zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €99 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 2 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Bergen op Zoom komt dit tegen een gereduceerd tarief voor u oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Bergen op Zoom?

Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Bergen op Zoom helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom inschakelen? Neem gerust contact op via 0164 202 643.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Bergen op Zoom en omstreken. Waar u ook woont in Bergen op Zoom, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Noord, Oost, West, Halsteren of Lepelstraat. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0164 202 643 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Bergen op Zoom zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Bergen op Zoom op 0164 202 643.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Bergen op Zoom? Neem gerust contact op via 0164 202 643.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Bergen op Zoom op 0164 202 643.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

99

NA STARTTARIEF

29

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Bergen op Zoom was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

MHC Tempo

Riool Ontstoppen Bergen op Zoom is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

C-Cinema Bergen op Zoom

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Bergen op Zoom.

Esther

Bravis ziekenhuis BOZ

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Bergen op Zoom is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button